Word Vriend

VRIENDEN VAN CEO

Onder het motto ‘Vrienden beleven samen meer’ willen wij u graag uitnodigen om in ruil voor een jaarlijkse financiële bijdrage Vriend van ons koor te worden.  Zonder uw aanwezigheid bij onze concerten beleven wij maar half zo veel plezier aan de uitvoering van de prachtige koorwerken. En zonder ons zou u deze prachtige koorwerken misschien wel nooit gehoord hebben. Net als in vriendschap, genieten we met elkaar dus meer van deze muzikale ervaring. Vrienden beleven samen meer! Vrienden van CEO hebben bij ons een streepje voor. Denk aan bijvoorbeeld de beste plaatsen tijdens een concert, een interessante lezing over het concert(thema), een digitale nieuwsbrief, of het bijwonen van een repetitie.

Gaat u mee op muzikale ontdekkingsreis met Cappella ex Occasione? Word dan Vriend!  Wij hebben uw financiële steun hard nodig.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. U kunt dat na invulling per post of ingescand per e-mail naar ons terug sturen. Uw gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt om u te informeren over onze activiteiten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacyverklaring.