Balanceren

Zoeken naar evenwicht tussen water, vuur, lucht, aarde met behulp van zang, zandkunst, gedichten, kleur, licht.

Cappella ex Occasione brengt het concert Balanceren, zaterdag 6 april 2024 om 20:00 uur in Zandberg58, voorheen Sacramentskerk, Zandberglaan 58 te Breda.
Dit in samenwerking met Henrike van Engelenburg, zandkunstenaar, dichter Gertjan Endedijk, leerlingen van de Vrije School Breda en pianist Bartho Hengst.
CEO is een kamerkoor in Breda, staat garant voor a capella zang van hoog niveau en wordt geleid door Ruben de Grauw, als dirigent ook bekend van het Sacramentskoor Breda.

Water, aarde lucht en voor. Elementen met positieve en negatieve krachten die we kunnen én waarnemen om ons heen, maar ook in ons zelf. Los van elkaar, in verbinding en in balans met elkaar. Alles en iedereen is voortdurend op zoek naar evenwicht. In het concert laten we u de elementen op verschillende manieren ervaren. Waar ligt uw evenwicht?

De muziek die u gaat horen van de componisten Esenvalds, Stanford, Tichele, Barnum, Cooke, Goodall, Lauridsen, Orlando, Gimon, verrast, ontroerd en schuurt.

U kent de originaliteit van CEO, ook nu laten we verschillende kunstvormen spreken: muziek door het koor en pianist, maar ook zandkunst door Henrike van Engelenburg, leerlingen van de Vrije School Breda die gedichten van Gertjan Endedijk voordragen en actief bijdragen. Een regisseur zal de presentatie van het koor vormgeven.

Het wordt het laatste concert van het huidige Cappella ex Occasione onder leiding van Ruben de Grauw.

De toegangsprijs is € 20 voor volwassenen, inclusief consumptie; kinderen t/m 16 jaar gratis toegang. Kaarten zijn hier te koop of voorafgaand aan het concert.

 

Geplaatst in berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.